Sušení mrazem zachovává nutriční hodnoty i chuť. Kuřecí srdíčka jsou 100% kvalitní ze zvířat z volného chovu. Sušení probíhá tak, že se hluboce zmražené maso vloží do vakuové komory a během 24 hodin se z něj odpaří zmrzlá tekutina. Během sušení ztratí přibližně 2/3 hmotnosti, ale veškeré minerální látky a vitamíny zůstanou zachovány. Stává se tak neomezeně skladovatelné bez nutnosti chlazení a mražení.
- 100% kvalitní čerstvé maso ze zvířat z volného chovu.
- 70 g balení sušených srdíček odpovídá 170 g čerstvých.
- Zachovány minerální látky, vitamíny a skvělá chuť masa.
- Bez tepelné úpravy a bez chemie, vhodné na cesty.
- Kompetentní výrobce, který rozumí přirozenému zdraví.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář